Sponsorcykelløb

Cykelløbet 2024
Årets sponsor cykelløb for Kirke Hyllinge Badminton 2024

Kirke Hyllinge Badminton var igen vært for det 21. sponsorcykelløb, som traditionen tro, blev afhold ved gadekæret i Kirke Hyllinge.

Der var nervøsitet for, om det skulle regne, men den holdt sig heldigvis væk, men lidt køligt var det denne torsdag aften.

Det afholdt dog ikke byens borgere fra af møde talstærkt op, og heppe på de 23 cykelryttere, som alle har været ude at finde deres egne sponsorer blandt familie, venner og virksomheder. Cykelrytterne er enten badmintonbørn, trænere, bestyrelse eller venner af klubben, og der bliver både cyklet på racercykel, tandem og almindelige cykler.

Under cykelløbet sponserede Slagter Anders flæskestegssandwich og hjemmelavede grillpølser direkte fra grillen, hvor alt indtjening er gået ubeskåret til ungdommen i badmintonklubben.

Igen i går blev der spillet livemusik fra det lokale band Bramfri, som blandt andet har lavet Lejre sangen ’Skjoldungernes Land’, den blev selvfølgelig også spillet under cykelløbet, samme med en masse andet god musik, som bandet selv laver.

Man har lyst til at sige tradition tro, blev det igen Susanne Karlsen, som kørte flest penge ind. Hele 18.531 kr. fik Susanne samlet sammen ved hjælp fra hendes 49! sponsorer – hvor Susanne også er den der har fundet flest sponsorer.

Det blev Daniel Vogt som fik kørt flest om gange, hele 40 omgange blev det til på en time, som er ca. 40 km, et imponerende resultat.

Af ungdommen blev det i år Daniel Vogt som fik cyklet flest penge ind, et flot resultat på 2.050 kr.

På cykelløbet blev der cyklet 52.629 kr. ind, og i alt med indtjening fra Slagter Anders og salg af lodder, blev der i alt indsamlet 82.529 kr., hvilket er et fantastisk resultat.Cykelløbet 2023

Kirke Hyllinge Badminton har holdt et succesrigt sponsorcykelløb, og i år var det lidt mere specielt, da det var 20-års jubilæum.

Igennem de sidste 20 år, har Kirke Hyllinge Badminton indsamlet over 1. million kr., hvor pengene er gået, og stadigvæk går, til ungdommen i klubben.

 

I strålende solskin og med en masse heppende mennesker, startede cykelløbet fra Gadekæret i Kirke Hyllinge, hvor en rute på ca. 1 km dannede rammen om, hvor mange omgange cykelrytterne kunne nå at cykle på en time.

 

Der var 31 cykelryttere der stillede til start, og som alle har været ude at finde

deres egne sponsorer blandt familie, venner og virksomheder. Cykelrytterne er enten badmintonbørn, trænere, bestyrelse eller venner af klubben, og der bliver både cyklet på racercykel, tandem og almindelige cykler.

 

Der blev i alt cyklet ind for 73.033 kr., et rigtig flot resultat, som viser at en masse gerne vil støtte op om klubben.

Som altid var det Susanne Karlsen der havde fundet flest sponsorer, hele 36 kontrakter var underskrevet, og det var også med til, at Susanne cyklede ind for flest penge, hele 17.726kr.

Philip Christiansen kom på en 2. plads med flest penge cyklet ind på 7.688kr., og Jeanette Nielsen på en 3. plads med 7.248kr.

 

Felix Schmidt Haning, blev den ungdomsrytter som cyklede fleste penge ind, et flot resultat på 2.430kr. Dan Brix Pedersen fik i år kamp til stregen med at cykle flest runder, da han og Benjamin Christiansen begge cyklede 47 runder, de cyklede rigtig stærkt!

 

Da det var jubilæumsår, skulle der gøres lidt ekstra ud af det, så derfor var der i år arrangeret livemusik fra det lokale band Bramfri, som blandt andet har lavet Lejre sangen ’Skjoldungernes Land’, den blev selvfølgelig også spillet under cykelløbet.

 

Traditionstro kunne de fremmødte nyde sin aftensmad fra Slagter Anders, som serverede flæskestegssandwich og grillpølser. Den lokale slagter havde sponseret alt maden, så indtjeningen gik ubeskåret til klubben.

Anlægsgartner Gottlieb A/S

Nuno

BC Stål Design

OD Toys

Beauty 4 all

Randis Private Pasningsordning

Beauty Studio

ReadyGo!

BMC Montage

Rema 1000, Kirke Hyllinge

Cantinos Pizzaria

Rema 1000, Valby Maskinfabrik

Davidsen

Sagnlandet

DrikPortvin.dk

Scan Global Logostics A/S

Dyreklinikken Centrum, Kirke Hyllinge

Schiellerup/MENY kaffe ApS

Egholm Museum

Selandia Advokater

Egtved Dyrelægerne

Skibby Apotek

F24 Vask Kirke Hyllinge

Skibby Dyreklinik

Faurbohus

Skibby Kino

Forza Leasing roskilde A/S

Slagter Anders

Fru blomsterstøv

STARK

Gunnar Due Biler Roskilde

STARK Frederikssund

Herslev Bryghus

STARK Glostrup

Home Bramsnæs

STARK Roskilde Øst

Honning og Flora

Statsaut. Fodterapeut Mette Nielsen

Hornbeer

Stedet skole & Dagbehandling

Hørlyck Entreprise A/S

Stenbæk Andersen

Intersport Holbæk

Storøhage Kartofler

Jersie Multiservice

Tandlæge Nina Johansen

Klippestudiet v/Vibeke Larsen

TeamTelt.dk

Langdalgaard

Tømrermester Dan Pedersen

Malerfirmaet Niels Hansen ApS

Vesterlund's Brolægning

Marco Polo Pizza

Vognmand Jørgen Nielsen

MarieA & Co

VVSFIRMAET - VVS og Badexperten A/S

Menthea

WE Stål

Michaels Autoruder

Winther & Møllenbach ApS

Murerfirmaet Thomas Kristians

XL Byg Brejnholt Bjergmark A/S

MV Teknik

Yonex

 

 

Cykelløbet 2022

Sponsorcykelløb for Kirke Hyllinge Badminton

 

Kirke Hyllinge Badminton afholdte for 19. gang det årlige sponsorcykelløb, for at samle penge ind til badmintonklubben. Inden cykelløbet blev der ellers kigget op mod skyerne, men det holdt heldigvis tørt hele aftenen.

Det er dog nyt at det blev hold i juni måned, da det altid har været holdt i starten af september måned. Susanne Karlsen, fra cykeludvalget fortæller ”Vi har længe gerne ville prøve at afholde cykelløbet før sommerferien, så det kunne blive en afslutning på sæsonen der er gået, og så bliver det heller ikke lige så hurtigt mørkt, så folk ikke skynder sig hjem efter løbet”

 

I år blev der cyklet 66.869 kr. ind, som er et rigtig flot resultat. Der er cykelrytterne selv der har været ude og finde sponsorer blandt firmaer, venner og familie.

Susanne Karlsen fik samlet 36 kontrakter, som også var den med fleste kontrakter i alt. Der gik dog konkurrence i at prøve at slå Susanne Karlsen, og holdet med Brian Hansen, Thoi Van Dal og Rasmus Andersen fik samlet 34 kontrakter.

 

Det var også Susanne Karlsen som cyklede flest penge ind, hele 16.188kr., og hun cyklede 31 runder på ruten af ca. 1 km.

Brian Hansen, Thoi Van Tran og Rasmus Andersen var dog lige i hælene på Susanne og cyklede 12.016 kr. ind Jeanette Nielsen var den rytter med 3. flest indsamlede penge på 4.792 kr.

Ligesom sidste år, var det Dan Brix Pedersen og Morten Klein som begge cyklede flest omgange, hele 44 blev det til. For dem begge en ny rekord, hvor de sidste år cyklede 42 runder.

 

Af ungdomsrytterne blev det Sebastian som fik cyklet flest penge ind på 3.580 kr. og ligesom sidste år, var det Sander Rønne som fik cyklet flest omgange af ungdomsrytterne.

 

Formand Kristian Karlsen fortæller ”Vi har oplevet en rigtig stor opbakning fra hele lokalmiljøet til sponsorstævnet. Både at vi fik solgt en masse lodder til vores lotteri, men også mange lokale virksomheder, hvor flere virksomheder støttede flere cykelrytter, eller gav utroligt flotte gaver til lotteriet”

 

Som altid sponserede Slagter Anders maden der kunne købes under cykelløbet, hvor alt indtjening går til badmintonafdelingen. Det var også Slagter Anders der i år sponserede hovedpræmien til lotteriet, hvor den heldige vinder Michael Bro-Mørkeberg kunne hente præmien efter cykelløbet.

 

Stine Due Karlsen fra cykeludvalget fortæller ”Det er utroligt så godt et sammenhold der er i Kirke Hyllinge, der kommer mange borgere som køber mad og skal tjekke om de har vundet på deres lodder, det er utrolig god stemning der er under cykelløbet”

Cantinos Pizzaria

 

Marco Polo Pizza

 

Herslev Bryghus 

 

Honning og Flora

 

Hornbeer

 

MarieA & Co

 

Nuno

 

Skibby kino

 

Sagnlandet 

 

F24

 

STARK, Roskilde

 

Freshcar.dk

 

OD Toys

 

DrikPortvin.dk

 

Beauty Studio

 

Scan Global Logistics

 

Slagter Anders

 

XL Byg

 

Davidsen

 

Yonex

 

STARK         

Tømrermester Dan Pedersen

Scan Global Logostic A/S

Anlægsgartner Gottlieb A/S att: Tobias Rønbjerg

REMA 1000, Kirke Hyllinge

Theis Askling

Davidsen Tømmerhandel A/S

F24 Vask

XL Byg Brejnholt Bjergmark A/S 

REMA1000 Valby Maskinfabrik

BC Stål Design

Winther & Møllenbach ApS

Schiellerup/MENY kaffe ApS

Vesterlund's Brolægning

Michaels Autoruder

ID Lingeri

Forza Leasing roskilde A/S

Klippestudiet v/Vibeke Larsen

TeamTelt.dk

Randis Private Pasningsordning

VVSFIRMAET - VVS og Badexperten

Hørlyck Entreprise A/S

Vognmand Jørgen Nielsen

A.K. Møbeldesign

Statsaut. Fodterapeut Mette Nielsen

Tandlæge Nina Johansen

Malerfirmaet Niels Hansen ApS

Nissan Roskilde

Vognmand Henry Madsen

Skibby Glarmesteren

Vesterlund's Brolægning

REMA 1000 Kirke Hyllinge

Skibby Plæneklipper & Auto Service

Stenbæk Andersen

Janne Andersen Malerservice

Modum ApS

ReadyGo

Svada Film

Østervang Maskinstation

Murerfirmaet Thomas Kristiansen

Henrik Madsen /Gunnar Due Biler

Automester (Kristian Sørensen)

Flora Sonne Malmros

Veje Engineering

STARTK Roskilde

Selandia Advokater

Gertruds-hus

Thai Hot Chili

Bjergmark, XL Byg

 

Cykelløb 2018

En succes til dette års sponsorcykelløb, for ungdommen i KHIF Badminton.

 

KHIF Badminton hold for 16. gang sponsorcykelløb, ved det hyggelige gadekær i Kirke Hyllinge. I år stillede der 29 cykelryttere op, som blandet andet var repræsenteret af 5 ungdomsspillere, 7 seniorspillere, 8 forældre og 3 trænere. Cykelruten var lige omkring 1 km., hvor cykelrytterne på en time, skulle se hvor mange omgange de kunne nå rundt, og de forskellige sponsorer havde rytterne selv været ude og finde.

Solen skinnede og vejret kunne ikke have været bedre. Det kunne også ses på tilskuertallene, som var ca. 250, som var gode til at heppe, når ryttere kom forbi gadekæret.

Der blev solgt godt af pulled pork burger og grillpølser, som Slagter Anders sponsorerede, og alle lodder blev solgt, hvor ungdomsspillere har hjulpet med at sælge disse i dagene op til cykelløbet.

I år blev der kørt hele 91.035 kr. ind til ungdomsafdelingen, og Susanne Karlsen var den rytter der fik kørt flest penge ind, hele 21.000 kr. Det var også Susanne der have flest kontrakter.

I år var det Pernille Westh der fik kørt flest omgange af kvinderne, hvor det af mændene var Dan Brix Pedersen der fik kørt flest omgange.

Philip Wallin Christensen var den ungdomsrytter der fik kørt flest penge ind, hele 4.700 kr. Nikolas Bennedsen, ungdomsrytter, var den rytter med den mest gavmilde sponsor, der gav hele 200 kr. pr. omgang.

Det var ikke alle gaver der blev afhentet fra lotteriet, de gaver der ikke er hentet kan man se på Facebook og KHIF Badmintons hjemmeside – og hovedpræmien på en cykel mangler også sin nye ejermand.

Alt i alt en rigtig god aften, med godt cykelløb og masser af penge til ungdommen.

 

 

Årets fantastiske sponsorer:

ABN Soft

Addera.dk v/Morten Vogt

Automester

Badeexperten

BC Stål Design

Bekker Larsen Auto, Mikkel Heede

Bilxtra V/Jesper Hansen

Bjergmark

BMC Smed og Montage

Cantinos Pizzaria & Restaurant

Care-Call A/S

C-Service

Dansk Blik ApS

Davidsen Tømmerhandel A/S

Dyr og Skov ApS

Dyreklinikken Centrum

Egholm museum

Enghavegård, Lasse E. Hansen

Erhvervsakademi Sjælland Lars Kofod

Fru Blomsterstøv

FS Cad/Cam ApS

Fysioterapi og Træning v/louise Nielsen

Global Facility service

Gårdbutikken vintappervej

Hansens is

Herslev bryghus

Honning & flora

Iben Støvring ApS Lejre Tand

ID Lingeri

Jane Andersen Malerservice

JJ Auto

Kaiser Sport

Kampudstyr.dk

Klippestudiet v/Vibeke Larsen

Kullegaard

Kvalitetshåndværkeren

Malerfirmaet Niels Hansen ApS

Marco Polos Pizzabar

Marie A & co

Michaels Autoruder

Minorsystems

Murerfirmaet Thomas Kristiansen

New Tweed Skibby

Piller DK

Proba.dk

ReadyGo Coaching

Schiellerup/MENY kaffe ApS

Skibby Apotek

Skibby Glarmesteren

Skibby kino 

Slagter Anders

SPAR

STARK

Statsaut. Fodterapeut

Stenbæk Andersen Elcenter

Søgårdens Auto

Tandlæge Helle Novotny

Team Plus v/Janne Andersen

Teknørden

Træhuset.dk

Tøjeksperten Skibby

Tømrermester Dan Pedersen

Vesterlund's Brolægning

Vognmand Jørgen Nielsen

Vognmand Knud Nielsen

Yonex

Østervang Maskinstation

Cykelløbet 2017

Cykelløbet 2017 er det 15. sponsorcykelløb som vi afholder.

I år havde vi desværre ikke det bedste vejr, da det regnede det meste af aftnen.

Alligevel mødte en masse op, som fik set en masse, godt cykelløb og fik købt lidt af spise fra Slagter Anders, som i år både havde helstegt pattegris, grillpølser og pulled pork burger.

I år havde vi 25 ryttere der stillede til start, og der blev i alt indsamlet hele 89.664 kr. Det er vi utroligt glade for, at kan ikke takke vores erhvervs/- og private sponsorer.

I år var hovedpræmien til lotteriet en flot herrecykel, med smart sidespejl. Den heldige vinder blev Jane Kieler, ejer af Chilling Out, som også have givet sponsorgaver til lotteriet.

Efter cykelløbet blev der givet præmier til de cykelrytter der har gjort det ekstra godt. Susanne Karlsen, træner og spiller i klubben, havde fundet hele 43 sponsorer og alene kørt 18.317 kr. ind.

Jacob Aarslew-Jensen, ungdomsspiller, var helt i top blandt de cyklende ungdomsspiller, og præsterende at køre flest omgange, køre flest penge ind og havde det højeste beløb pr. kørt omgang.

 

Af de voksne, var det Morten Vogt der kørte flest omgange og Flemming Sørensen der havde det højeste beløb pr. omgang på hele 150 kr.

Vi vil gerne sige mange tak for i år, vi glæder os allerede til næste år, hvor det igen går løs.

Samt endnu et tak til alle de mange erhvervssponsorer og private sponsore som har været med til at støtte løbet!

Sponsorer:

Adax A/S

Adserballe & Knudsen Greenland A/S

Albrechtsens Klassisk Møbeldesign

Arkiplus A/S

Badeexperten

BBH Consulting ApS

BC Stål Design

Bekker Larsen Auto A/S

Bigårdens El og Alarm

Bilxtra V/Jesper Hansen

Bio-Trade ApS

Bjergmark

BP Byg

BMC Smed og Montage

Bog & Ide Skibby

Bramsnæs Skilte Design ApS

Byberg Byg ApS

Cantinos Pizzaria Kirke Hyllinge

Davidsen Tømmerhandel A/S

Eklander Byg v/Jonas Eklander

Enghavegård, Lasse E. Hansen

FS Cad/Cam ApS

Gårdbutikken Vintappervej

Hornbeer

Iben Støvring ApS

ID Lingeri

Jane Andersen Malerservice

JJ Auto

Kaiser Sport

KHIF Idrætsforening

Kibitka Holding ApS Anders Jørgensen

Kiropraktorcenter Midtsjælland

Kjul & Co ApS

Klippestudiet v/Vibeke Larsen

Kvalitetshåndværkeren ApS

Malerfirmaet Niels Hansen ApS

MarieA blomster Skibby

Michaels Autoruder

Murerfirmaet Thomas Kristiansen

New Tweed Skibby

Nuno Organic

Piller DK

Profil Optik Skibby

ReadyGo Coaching

Schiellerup/MENY kaffe ApS

Sjællands Tag og Facaderens ApS

Skibby Dyreklinik

Skibby cykler

Skibby Glarmesteren

Skibby Plæneklipper & Auto service

Slagter Anders

Smeden i Sæby Bramsnæs VVS ApS

Spektrum Ark Dennis Wehler

Spirax Sarco Niels Valant

STARK Frederikssund

Statsaut. Fodterapeut Kirke Hyllinge

Stenbæk Andersen Elcenter

Stensbølgård, Johan Frederiksen

Søgårdens Auto

Team Plus v/Janne Kyhn

Teknørden

Thye Biler

Top Entreprise ApS

Tøjeksperten Skibby

Tømrerfirmaet Michael Andersen

Vesterlund's Brolægning

Vintergækken Skibby

Vognmand Jørgen Nielsen

Vognmand Knud Nielsen

Winther & Møllenbach

Yonex

Østergaard Mosteri

Østervang Maskinstation